Om Bilarkiv.dk

Vi er glade for at vi nu kan invitere jer ind, på vores brugervenlige platform. Vi har arbejdet hårdt på at skabe en platform hvor de fleste motorkøretøjer som enten sælges, købes eller leases af forhandler og private, nu kan gøres ét sted, nemlig her hos Bilarkiv.dk.

Om Bilarkiv.dk

Behov for et køretøj eller for at sælge den er hverdags kost. Vi lever i en verden hvor der er rigtig mange køretøjer til diverse brug og hvor den enkelte person næsten ikke kan undvære at eje et køretøj, eller bare bruger den på en eller anden måde. Om den så kører på det ene eller det andet brændstof eller EL for den sags skyld er jo ligegyldigt. Vores Team og sammenarbejdes partnere har haft en vision om at samle alle køretøjer under en paraply så alt er serveret for den enkelte bruger så nemt som overhoved muligt.

Siden er oprettet sådan at der er 2 forskellige annoncer man kan annoncere med i alle kategorier og modeller. En basis annonce og en fremhævet annonce som er gældende og vises i 30 dage. De omtalte annoncer er synlige og rigtig godt beskrevet på hjemmesiden så den enkelte kunde ikke er i tvivl om hvad annoncen handler om.

Annonce beskrivelse

Der er 4 forskellige typer annoncer der kendetegner både basis og fremhævet salgsannoncer

  1. Rød mærkerede annoncer er til BIL forhandlere
  2. Sorte mærkerede annoncer er til privat BIL sælger
  3. Grøn mærkerede annoncer er til firmabil/vogn….
  4. Blå mærkede annoncer er til MC

 

Enkelt og tydeligt, så kunden ser med det samme hvad annoncen byder på frem for at den skal igennem al tekst for at finde ud af at det var forkert annonce kunden kigger på. De 2 forskellige annonce typer som bilarkiv.dk udbyder er pris sat til 49kr for en BASIS annonce og 99kr for en FREMHÆVET annonce.

Mision

Vores kunder skal have muligheden for, at sælge, købe eller lease køretøjer, med de bedste forudsætninger – vi sørger for, at det køre for dig!

Vision

Vi vil gerne være de førende brolægger mellem to forhandlende parter. Alle vores kunder skal have en nem adgang til, at finde deres næste køretøj hos Bilarkiv.dk. Vi skal være de fortrukne på markedet, og kundens “go to” når man skal have sit næste køretøj.

Andet

Når du som kunde opretter en annonce på bilarkivet.dk og oplever der mangler en model eller en specifik beskrivelse eller noget i den forstand så kontakt os venligst på de oplyste mails og vi vil hurtigst muligt rette det til. Der vil være mulighed for diverse køretøj relateret virksomheder at annoncere sig selv og deres produkter under nyheder.

Our CEO say

"
Quality is never an accident; it is always the result of high intention.

Book a Test Drive!

0

Years in

Business

0
Specialists
0 k
Cars sold
0
Localizations
Award-winning, family owned dealership of new and pre-owned vehicles with several locations across the city. Lowest prices and the best customer service guaranteed.
Copyright © 2024. All rights reserved.